Over het chalet  Kaart  Foto’s  Plattegrond chalet  Beschikbaarheid  Prijs  Contactkaart.htmlfotos.htmlplattegrond.htmlkalender.htmlprijs.htmlcontact.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6
 

Het chalet

Het compleet vrijstaande chalet ligt op 1100 meter hoogte in een prachtig natuurgebied en is geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. Vanuit het chalet is er een weids uitzicht op het Rhônedal en de omliggende Alpen. Door de bijzondere ligging op een uitkijkpunt is het niet mogelijk de auto direct bij het chalet te parkeren. Vanaf de parkeerplaats in het dorp volstaat een korte wandeling van zo'n 150 meter langs een voetpad. Dit pad wordt in de winter niet sneeuwvrij gehouden. In de zomer lopen er koeien in de wei achter het chalet. Dit is ook de reden dat honden niet welkom zijn.


Voorzieningen

Het chalet is voorzien van een complete keukeninventaris voor 6 personen, elektrisch fornuis, oven, koelkast, afwasmachine, magnetron. Verder kunt u natuurlijk gebruik maken van de televisie, dvd speler, houtkachel en de wasmachine.

Zowel de hoofdetage als de benedenetage beschikken over een badkamer.


Wat is er te doen

Zowel 's-zomers als in de winter is het goed toeven in het zonnige, lichte chalet.

In de zomer zijn er vele wandelmogelijkheden vanuit het chalet. Kort en lang, van makkelijk tot moeilijk, alles goed aangegeven. In de gemeente is een openlucht en een overdekt zwembad, een dierentuin diverse restaurants en een tennis- en midgetgolfbaan.

In de winter kan er volop geskied worden. De ski-lift bevindt zich op 5 min. afstand per auto. Het familiale skigebied is niet groot maar heeft een aantal leuke zwarte, rode en blauwe afdalingen. Ook bestaat er de mogelijkheid om off-piste te skiën en snowboarden. Voor de kinderen heeft de Zwitserse ski-school een programma tussen 10.00-12.00 uur.

Voor informatie over de omgeving kunt u terecht op www.marecottes.ch en op www.martigny.com.